Ako uvariť PHỞ GÀ

 
 
 
 

Ako uvariť PHỞ GÀ

Zvyčajné je častejšie vidieť mnoho kuchárov variť hovädzie mäso a kuracie mäso v jednom hrnci Pho. Avšak, podľa názoru mnohých severných Vietnamcov, Pho Bo a Pho Ga by mali byť dve rôzne varianty pokrmu. V hovädziej verzii, používame viac korenia ako je badián, čierny kardamón a škorice proti silnému hovädziemu pachu. V kuracej verzii, na druhú stranu používame viac cibuľky a koreňov ako šalotky, zázvor a koriander, aby sme získali extra čerstvú a sladkú vôňu do polievky. Kuracia verzia Pho zaberie oveľa menej času na varenie, ako verzia s hovädzím mäsom, ale stále chutí úžasne.

 

Suroviny cca pre 6 osôb

PRE VÝVAR

  • 1 sliepka cca 1,2 kg
  • 1 vetvička jarnej cibuľky
  • 2 plátky zázvoru
  • 4 litre vody
  • 1 źltá cibuľa, olúpaná
  • 2-3 polievkové lyžice solí
  • 2-3 lyžičky cukru (rock sugar)
  • 2-3 lyžičky kuracieho vývaru v prášku

PRE PHO ARÓMU

PRE OBSAH DO MISKY PHO  pre cca 6 MISIEK

MISKA BYLINIEK (RAU THOM)

  • Koriander, thajská bazalka, mexický koriander,
  • Sójové výhonky

NA DOCHUCOVANIE:

Ako na to:

 

popelka

prosim viac receptov dakujem

...

...