Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.
Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g
Parametre
Energia
340,90kcal
17,05%
Čistá váha
:
400g
Tuky
1,02g
1,46%
Nasýtené mastné kyseliny
0,09g
0,45%
Skladovanie
:
skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy
74,07g
28,49%
Dátum minimálnej trvalivosti
:
do dátumu uvedeného na obale.
Cukry
10,96g
12,18%
Výrobca
:
VINH THUAN PRODUCTION TRADING IMPORT-EXPORT COMPANY LIMITED, Tan Binh, Hočiminovo Mesto, Vietnam.
Bielkoviny
8,86g
17,72%
Soľ
3,86g
64,33%
Krajina pôvodu
:
Vietnam
Výživové hodnoty
:
/100g
Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g
Vietnamský langoš Quẩy (vietnamsky Bánh Quẩy) sú vietnamský výrobok, ktorý chuťovo veľmi podobný langoš. Ale quẩy sú dlhé, chrumkavé prúžky cesta, ktoré sa obvykle podávajú s jarnou cibuľkou a sójovou omáčkou alebo k ryžovej kaši alebo polievke Phở Bò.
Výrobca:VINH THUAN
Celkovo sa predalo: 61 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 20
Dodacia lehota: Skladom
2,40 €
Balenie: 1 kus: 2,16 €
Zloženie: Pšeničná múka 88%, ryžová múka 10%, uhličitan sodný E500i 1%, soľ
Upozornenie pre alergikov: Obsahuje pšeničnú múku
Nutričné hodnoty /100 g produktu: Energia 340,9 kcal, tuky 1,02 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,09 g, sacharidy 74,07 g, z toho cukor 10,96 g bielkoviny 8,86 g, soľ 3,86g
Návod k príprave:
- Pridajte 250 ml vody do 400 g prášku do pečiva a potom premiešajte z cesta vytvarujte mäkkú guľu (trochu cesta nechajte vyvaľkané) potom použite plastovú fóliu na zakrytie cesta 10 minút; vymiesime cesto ešte raz, potom jemne cesto pozdĺžne natiahneme, neskôr použijeme igelit na prikrytie cesto asi 3 hodiny (cesto udržujte prikryté tak dlho podľa možnosti, aby chutil lahodnejšie).
- Cesto položíme na vaľkanie, povrch plechu pomúčime a zvinieme cesto na hrúbku asi 0,5 cm. Cesto nakrájajte na rezance približne 10 cm dlhé a 3 cm široké; mokrým špáradlom utesnite dlhú čiaru v strede cesta, potom spárujte a položte dva kusy na seba, zatlačte vertikálne pomocou. ostrú hranu noža.
- Olej zohrejte, kým nezačne dymiť, potom znížte zohrejte, aby olej nedymil (šiška bude dobre nafúknuté). Potom pomocou dvoch rúk natiahnite cesto v dĺžke 15 - 17 cm vložíme pásiky cesta do olejovej formy, a pomocou paličky otáčame, kým cesto nezozlatne a nafúknutý. Vyberte z panvice a nechajte odkvapkať na vrstvách papiera uteráky. Podávame ich horúce a podávame s kašou alebo Pho
Chýba mi preklad návodu na použitie tejto zmesy. Môžete mi ho zaslať? Ďakujem.
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: