Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g

Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g
zväčšiť obrázok
Ušetríte:- 10 %
Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g
Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g
Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g
 
Parametre
Energia 340,90kcal 17,05%
Čistá váha : 400g
Tuky 1,02g 1,46%
Nasýtené mastné kyseliny 0,09g 0,45%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy 74,07g 28,49%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 10,96g 12,18%
Výrobca : VINH THUAN PRODUCTION TRADING IMPORT-EXPORT COMPANY LIMITED, Tan Binh, Hočiminovo Mesto, Vietnam.
Bielkoviny 8,86g 17,72%
Soľ 3,86g 64,33%
Krajina pôvodu : Vietnam
Výživové hodnoty : /100g

Múka na Vietnamský langoš Quay VINH THUAN 400 g

0 / 5 (0 hodnotení)
Vietnamský langoš Quẩy (vietnamsky Bánh Quẩy) sú vietnamský výrobok, ktorý chuťovo veľmi podobný langoš. Ale quẩy sú dlhé, chrumkavé prúžky cesta, ktoré sa obvykle podávajú s jarnou cibuľkou a sójovou omáčkou alebo k ryžovej kaši alebo polievke Phở Bò.
Výrobca:VINH THUAN
Celkovo sa predalo: 61 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 20
Dodacia lehota: Skladom
2,40 € Balenie: 1 kus: 2,16 €

Zloženie: Pšeničná múka 88%, ryžová múka 10%,  uhličitan sodný E500i 1%, soľ 

Upozornenie pre alergikov: Obsahuje pšeničnú múku

Nutričné hodnoty /100 g produktu: Energia 340,9 kcal, tuky 1,02 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,09 g, sacharidy 74,07 g, z toho cukor 10,96 g bielkoviny 8,86 g, soľ 3,86g

Návod k príprave:

  • Pridajte 250 ml vody do 400 g prášku do pečiva a potom premiešajte z cesta vytvarujte mäkkú guľu (trochu cesta nechajte vyvaľkané) potom použite plastovú fóliu na zakrytie cesta 10 minút; vymiesime cesto ešte raz, potom jemne cesto pozdĺžne natiahneme, neskôr použijeme igelit na prikrytie cesto asi 3 hodiny (cesto udržujte prikryté tak dlho podľa možnosti, aby chutil lahodnejšie).
  • Cesto položíme na vaľkanie, povrch plechu pomúčime a zvinieme cesto na hrúbku asi 0,5 cm. Cesto nakrájajte na rezance približne 10 cm dlhé a 3 cm široké; mokrým špáradlom utesnite dlhú čiaru v strede cesta, potom spárujte a položte dva kusy na seba, zatlačte vertikálne pomocou. ostrú hranu noža.
  • Olej zohrejte, kým nezačne dymiť, potom znížte zohrejte, aby olej nedymil (šiška bude dobre nafúknuté). Potom pomocou dvoch rúk natiahnite cesto v dĺžke 15 - 17 cm vložíme pásiky cesta do olejovej formy, a pomocou paličky otáčame, kým cesto nezozlatne a nafúknutý. Vyberte z panvice a nechajte odkvapkať na vrstvách papiera uteráky. Podávame ich horúce a podávame s kašou alebo Pho

avatar

Chýba mi preklad návodu na použitie tejto zmesy. Môžete mi ho zaslať? Ďakujem.

...

Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia