Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.
- Úvod
- Celá ponuka
- Suši
- Instantné polievky
- Ryža
- Rezance, niťovky a cestoviny
- Múka, škrob a ryžový papier
- Obaľovacia zmes, tempura & panko
- Koreniny a ochucovadlá
- Omáčky a marinády
- Sladkosti a maškrty
- Nápoje
- Sušené produkty
- Konzervované produkty
- Kokosové produkty
- Zdravé potraviny
- Olej a maslo
- Mlieko a mliečné výrobky
- Mrazené Potraviny
- Čerstvá zelenina a ovocie
- Balíčky ingrediencií podľa receptov
- Doplnky stravy
- Dekorácie a darčeky
- Vonné tyčinky
- Kuchynské potreby
- Gastro balenie
- Mastičky - medicínske oleje - balzamy
- HORECA - Pre Hotely, reštaurácie, catering
- Výpredaj
- Sladkosti a snack
- Suši
- Instantné polievky
- Zdravé potraviny
- Kuchynské potreby
- Recepty
- Thajská kuchyňa
- Vietnamská kuchyňa
- Vietnamská hovädzia polievka PHỞ BÒ
- Vietnamská kuracia polievka PHỞ GÀ
- Banh mi sendvič
- Nem cuốn
- Bún chả
- Bún bò Nam Bộ
- Vietnamská omáčka na namáčanie - Nước Chấm
- Bánh Giò - Vietnamské pyramidové parené buchty
- Vietnamský zeleninový šalát
- Smažené bravčové bôčiky s rybaciou omáčkou
- Vietnamská huspenina - Thịt đông
- Varená jasmínová ryža
- Sezamové guľočky - Banh ran
- Kórejská kuchyňa
- Japonská kuchyňa
- Čínska kuchyňa
- Indická kuchyňa
- indonézska kuchyňa
- Malajská kuchyňa
- Singapurská kuchyňa
- Filipínska kuchyňa
- Blog
- Objavte svet ázijskej gastronómie
- Poznajte tajomstvá a lahôdky Filipínskej kuchyne!
- História ázijských snackov: Od tradičných po moderné
- Mochi Madness: Odhaľovanie sladkých tajomstiev japonského mochi
- Vietnamská kuchyňa: cesta chuťových pôžitkov
- Wok zázraky: Domáce ázijské smažené pokrmy v európskom štýle
- Objavte triky na zdokonalenie svojich ázijských kuchárskych zručností
- Japchae: Vynikajúca kórejská špecialita, ktorú musíte vyskúšať
- Čo je Bun Bo Nam Bo? Bližší pohľad na toto klasické vietnamské jedlo
- Preskúmajte autentickú čínsku kuchyňu s týmito ingredienciami
- 7 tipov na varenie a prípravu čínskych jedál pre dosiahnutie najlepších výsledkov
- Všetko, čo potrebujete vedieť o ryžovom papiere
- Ako sa vyrába legendárna čili omáčka HUY FONG
- Bylinky a ich účinky
- Mali by ste vedieť ...
- Ako pripraviť ryžové rezance
- Prečo je ramen to najlepšie jedlo pre chladné dni.
- Všetko o suši...
- Každá obľúbená metóda varenia ázijskej kuchyne, ktorú musíte poznať
- Ako správne používať jedálne paličky
- Ako správne pripraviť suši ryžu.
- Sushi pre začiatočníkov - ABC ikonického japonského jedla
- Zvládnutie Pho: Komplexný sprievodca správnym jedením Pho
- Aké mlieko piť - kravské, kozie, sójové či iné?
- Ako správne jesť PHỞ
- Udon rezance po japonsky
- Ako správne jesť Suši.
- O potravinách
- Prečo je dôležité jesť potraviny s vysokým obsahom železa?
- Ázijské potraviny, ktoré znižujú cholesterol v krvi
- Japonské špeciality: shoyu, tamari a miso
- O sójových omáčkach
- Liečebné účinky čili papričky
- Sedem druhov korenia a rakovina
- Čo sú to sacharidy, uhľohydráty, karbohydráty, cukry?
- Fazuľa mungo a fazuľa adzuki
- Basmati ryža a cukrovka
- Ryža - Dokonalá obilina
- Účinky kokosového oleja
- Objavte svet ázijskej gastronómie
- Reštaurácie
- Výpredaj
- Suši
- Instantné polievky
- Ryža
- Rezance, niťovky a cestoviny
- Omáčky a marinády
- Koreniny a ochucovadlá
- Obaľovacia zmes, tempura & panko
- Múka, škrob & ryžový papier
- Sladkosti a maškrty
- Nápoje
- Sušené produkty
- Konzervované produkty
- Mrazené potraviny
- Čerstvá zelenina a ovocie
- Kokosové produkty
- Olej a maslo
- Mlieko a mliečné výrobky
- Zdravé potraviny
- Balíčky na prípravu jedál
- Doplnky stravy
- Mastičky - medicínske oleje - balzamy
- Dekorácie a darčeky
- Vonné tyčinky
- Kuchynské potreby
- Gastro balenie
- HORECA - Pre Hotely, Reštaurácie, catering
Vietnamská káva je iná aj spôsob prípravy je odlišný
Pravú, autentickú vietnamskú kávu pripravíte použitím kávového "Phin" filtra. Skvelého výsledku dosiahneme pridaním sladkého kondenzovaného mlieka, ktorý ešte umocní chuť a zážitok z kávy. V horúcom podnebí Vietnamu sa káva podáva často s ľadom a výsledkom je neuveriteľne lahodná a povzbudzujúca ľadová káva.
1) Do prekapávacího kávového filtra pridajte 2-3 lyžičky mletej kávy a kávu ľahko pritlačte vrchným sitkom.
2) Vizuálne zážitok rituálu prípravy kávy umocníte použitím sklenených šálok. Do šálky nalejte 0,5-1 cm sladeného kondenzovaného mlieka. Filter umiestnite na šálku a zalejte malým množstvom horúcej vody (96-100 ° C), aby došlo k zvlhčeniu kávy.
3) Vyčkajte asi 20 sekúnd, potom prekvapkávač naplňte horúcou vodou a zakryte pokrievkou. Počas nasledujúcich 4-5 minút by mala voda prekvapkať cedidlom filtra.
4) Potom zložte pokrievku, otočte ju a odložte na ňu prekvapkávací filter vrátane překapávacího podšálky. Zvyšné kvapky kávy z filtra sa zachytia v pokrievke, aby Váš stôl ostal čistý.
Vietnamskú kávu môžete podávať horúcu, alebo pridajte ľad, ak chcete servírovať ľadovú kávu.
Navštívte našu kamennú predajňu!
Otváracie hodiny
Pondelok - Piatok | 8:00 - 18:00 |
Sobota | 9:00 - 20:00 |
Nedeľa | 9:00 - 15:00 |
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: