Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Nem cuon Viet namVietnamská kuchyňa je ako farebná paleta chuťových výbuchov, ktorá zahŕňa exotické ingrediencie a jedinečné kombinácie, ktoré z nej robia jednu z najobdivovanejších na svete.

Tu je pohľad na niektoré najlepšie a najchutnejšie jedlá, ktoré Vám rozprúdia chuťové poháriky:

Phở - Neodmysliteľná polievka:

Pho je viac než len polievka, je to jedinečný zážitok. Vychádza z vývaru, najčastejšie hovädzieho alebo kurčacieho, s pridaním ryžových rezancov a bylín ako koriander a bazalka. Pho je skutočný symbol vietnamskej kuchyne.

Pho Bo Vietnam

Bánh mì - Vietnamský sendvič:

Tento sendvič zázračne kombinuje východné a západné vplyvy. Plnený čerstvými bylinkami, nakladanou zeleninou, korením a rôznymi druhmi mäsa alebo tofu, Banh mi je dokonalá kombinácia pouličného štýlu a bohatých chutí.

Banh Mi Vietnam

Gỏi Cuốn / Nem cuốn - Ľahké letné rolky:

Goi Cuon po vietnamsky alebo letné rolky, sú svieže zvinuté rolky z ryžového papiera plnené zeleninou, bylinkami, rezancami a mäsom (väčšinou krevety alebo bravčové mäso). Podávajú sa s lahodnou arašidovou omáčkou.Nem cuon Vietnam

Bún thịt nướng - Bún Chả

Táto špecialita obsahuje grilované mäso, často bravčové, kombinované s ryžovými rezancami, čerstvými bylinkami, zeleninou a arašidovou omáčkou.

Bun Cha Vietnam

Bún Bò Huế - Špecialita z Hue:

Toto jedlo je známou pikantnou polievkou, obsahuje rezance, hovädzie mäso a rôzne druhy bylín. Je to jedno z najväčších kulinárskych dobrodružstiev na taniere.

Bun Bo Hue

Chả Cá - Rybacia delikatesa:

Cha Ca predstavuje rybacie filé grilované s kurkumou a inými aromatickými bylinkami. Podáva sa s rezancami, zeleninou a bylinkami.

Cha Ca La Vong

Cà Phê Sữa Đá - Káva s mliekom a ľadom:

Vietnamská káva je zázrak pre milovníkov kávy. Silná, sladká a podávaná s kondenzovaným mliekom, je to skvelý spôsob, ako sa ochladiť v horúcom vietnamskom počasí.

Ca fe sua da

Tieto jedlá sú len malým vzorkom bohatej a rozmanitej vietnamskej kuchyne. Každé jedlo je jedinečné v kombinácii chutí a vôní, odhaľujúc históriu a kultúru tejto fascinujúcej krajiny. Vychutnajte si chuťové dobrodružstvo s vietnamskými špecialitami!

Všetky ingrediencie na prípravu týchto úžasných jedál máme v ponuke eshopu www.foodland.sk

#azijskepotraviny

 

Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia