Tandoori Masala Kurča

Infobar icon

Otváracie hodiny Po - Pi: Od 9h00-18h00, So: Od 9h00-20h00 Ne: Zatvorené. Od 9h-11h vyhradená doba pre seniorov. Vstup až po dezinfekcií rúk, s rúškom a rukavicami, max. počet 10 zákazníkov naraz, dodrziavajte min. 2m odstup. Objednávky cez eshop sa snažíme vybaviť stále v rámci 3-4 pracovných dní. Osobný odber je možný až po potvrdení objednávky a s vopred dohodnutým termínom.

 
 
 
Úvod > Recepty > Tandoori Masala Kurča
 

Tandoori Masala Kurča

 

 

TANDOORI MASALA KURČA - OBĽUBENÁ INDICKÁ ŠPECIALITA

Jedlo najlepšie môžete prípraviť z časti kurčaťa, kde sú s kosťou a kožou. Toto jedlo nie je príliš pikantné. Kľúč k nádhernému, chrumkavému povrchu sa skrýva v silnom nátere marinádou Tandoori.

Čas na prípravu: 10 minút, čas varenia: 35 - 40 minút, celkový čas: 50 - 60 minút

Recept pre: 7 osôb

Ingrediencie

Postup

  • Na kúsky kuracieho mäsa urobte priame rezy. Vytlačte na to citrónovú šťavu TRS, posypte trochu soli a nechajte jednu hodinu.
  • Kombinujte zmes TRS Tandoori Masala, jogurt, zázvor a cesnak, čím vytvoríte pastu a rozotrite ju na kúsky kurčaťa. Marinujte najmenej 1 hodinu.
  • Predhrejte rúru na 180 ° C.
  • Namažte podnos olejom / maslom a položte naň kúsky kurčaťa.
  • Pečieme 35 až 45 minút.
  • Akonáhle je kurča čiastočne opečené, zapnite gril na 5 minút a kurča grilovajte, kým nie je pripravený.
  • To je všetko! Vaša Tandoori Masala Kurča je pripravená. Podávame horúce s naan - indickou plackou, soľou a raitou - dipom indickým