Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Tandori Masala Chcicken FoodlandTandoori masala kurča, obľubená indická špecialita. Jedlo najlepšie môžete prípraviť z časti kurčaťa, kde sú s kosťou a kožou.

Toto jedlo nie je príliš pikantné. Kľúč k nádhernému, chrumkavému povrchu sa skrýva v silnom nátere marinádou Tandoori.

Čas na prípravu: 10 minút, čas varenia: 35 - 40 minút, celkový čas: 50 - 60 minút

Recept pre: 7 osôb

Ingrediencie

  • 1 1/2 kg Kuracie mäso (nakrájané na 4 - 8 kusov)
  • 140 ml limetková šťava
  • 3 lyžice Soľ
  • 125g Jogurt (šľahačka)
  • 1 lyžica mletej zázvorovej pasty 
  • 1 lyžica mletej cesnakovej pasty
  • 3 lyžice oleja / masla -Ghee 
  • 50g TRS Tandoori Masala mix

Postup

  1. Na kúsky kuracieho mäsa urobte priame rezy. Vytlačte na to citrónovú šťavu TRS, posypte trochu soli a nechajte jednu hodinu.
  2. Kombinujte zmes TRS Tandoori Masala, jogurt, zázvor a cesnak, čím vytvoríte pastu a rozotrite ju na kúsky kurčaťa. Marinujte najmenej 1 hodinu.
  3. Predhrejte rúru na 180 ° C.
  4. Namažte podnos olejom / maslom a položte naň kúsky kurčaťa.
  5. Pečieme 35 až 45 minút.
  6. Akonáhle je kurča čiastočne opečené, zapnite gril na 5 minút a kurča grilovajte, kým nie je pripravený.

To je všetko! Vaša Tandoori Masala Kurča je pripravená. Podávame horúce s naan - indickou plackou, soľou a raitou - dipom indickým

 

Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia