Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.
- Úvod
- Celá ponuka
- Suši
- Instantné polievky
- Ryža
- Rezance, niťovky a cestoviny
- Múka, škrob a ryžový papier
- Obaľovacia zmes, tempura & panko
- Koreniny a ochucovadlá
- Omáčky a marinády
- Sladkosti a maškrty
- Nápoje
- Sušené produkty
- Konzervované produkty
- Kokosové produkty
- Zdravé potraviny
- Olej a maslo
- Mlieko a mliečné výrobky
- Mrazené Potraviny
- Čerstvá zelenina a ovocie
- Balíčky ingrediencií podľa receptov
- Doplnky stravy
- Dekorácie a darčeky
- Vonné tyčinky
- Kuchynské potreby
- Gastro balenie
- Mastičky - medicínske oleje - balzamy
- HORECA - Pre Hotely, reštaurácie, catering
- Výpredaj
- Sladkosti a snack
- Suši
- Instantné polievky
- Zdravé potraviny
- Kuchynské potreby
- Recepty
- Thajská kuchyňa
- Vietnamská kuchyňa
- Vietnamská hovädzia polievka PHỞ BÒ
- Vietnamská kuracia polievka PHỞ GÀ
- Banh mi sendvič
- Nem cuốn
- Bún chả
- Bún bò Nam Bộ
- Vietnamská omáčka na namáčanie - Nước Chấm
- Bánh Giò - Vietnamské pyramidové parené buchty
- Vietnamský zeleninový šalát
- Smažené bravčové bôčiky s rybaciou omáčkou
- Vietnamská huspenina - Thịt đông
- Varená jasmínová ryža
- Sezamové guľočky - Banh ran
- Kórejská kuchyňa
- Japonská kuchyňa
- Čínska kuchyňa
- Indická kuchyňa
- indonézska kuchyňa
- Malajská kuchyňa
- Singapurská kuchyňa
- Filipínska kuchyňa
- Blog
- Objavte svet ázijskej gastronómie
- Poznajte tajomstvá a lahôdky Filipínskej kuchyne!
- História ázijských snackov: Od tradičných po moderné
- Mochi Madness: Odhaľovanie sladkých tajomstiev japonského mochi
- Vietnamská kuchyňa: cesta chuťových pôžitkov
- Wok zázraky: Domáce ázijské smažené pokrmy v európskom štýle
- Objavte triky na zdokonalenie svojich ázijských kuchárskych zručností
- Japchae: Vynikajúca kórejská špecialita, ktorú musíte vyskúšať
- Čo je Bun Bo Nam Bo? Bližší pohľad na toto klasické vietnamské jedlo
- Preskúmajte autentickú čínsku kuchyňu s týmito ingredienciami
- Naučte sa pripraviť dokonalé sushi doma
- 7 tipov na varenie a prípravu čínskych jedál pre dosiahnutie najlepších výsledkov
- Všetko, čo potrebujete vedieť o ryžovom papiere
- Ako sa vyrába legendárna čili omáčka HUY FONG
- Bylinky a ich účinky
- Mali by ste vedieť ...
- Ako pripraviť ryžové rezance
- Prečo je ramen to najlepšie jedlo pre chladné dni.
- Všetko o suši...
- Každá obľúbená metóda varenia ázijskej kuchyne, ktorú musíte poznať
- Ako správne používať jedálne paličky
- Ako správne pripraviť suši ryžu.
- Sushi pre začiatočníkov - ABC ikonického japonského jedla
- Zvládnutie Pho: Komplexný sprievodca správnym jedením Pho
- Aké mlieko piť - kravské, kozie, sójové či iné?
- Ako správne jesť PHỞ
- Udon rezance po japonsky
- Ako správne jesť Suši.
- Vedomostí o strave a výžive
- Prečo je dôležité jesť potraviny s vysokým obsahom železa?
- Ázijské potraviny, ktoré znižujú cholesterol v krvi
- Japonské špeciality: shoyu, tamari a miso
- O sójových omáčkach
- Liečebné účinky čili papričky
- Sedem druhov korenia a rakovina
- Čo sú to sacharidy, uhľohydráty, karbohydráty, cukry?
- Fazuľa mungo a fazuľa adzuki
- Basmati ryža a cukrovka
- Ryža - Dokonalá obilina
- Účinky kokosového oleja
- Objavte svet ázijskej gastronómie
- Reštaurácie
Naša ponuka
- Výpredaj
- Suši
- Instantné polievky
- Ryža
- Rezance, niťovky a cestoviny
- Omáčky a marinády
- Koreniny a ochucovadlá
- Obaľovacia zmes, tempura & panko
- Múka, škrob & ryžový papier
- Sladkosti a maškrty
- Nápoje
- Sušené produkty
- Konzervované produkty
- Mrazené potraviny
- Čerstvá zelenina a ovocie
- Kokosové produkty
- Olej a maslo
- Mlieko a mliečné výrobky
- Zdravé potraviny
- Balíčky na prípravu jedál
- Doplnky stravy
- Mastičky - medicínske oleje - balzamy
- Dekorácie a darčeky
- Vonné tyčinky
- Kuchynské potreby
- Gastro balenie
- HORECA - Pre Hotely, Reštaurácie, catering
Udon rezance s krevetami na cesnaku
Všetko, čo potrebujete, je 15 minút na prípravu tohto vynikajúceho receptu na rezance udon s cesnakovými krevetami! Rýchle rezance sú v Ázjiskej kuchyni základom. A udon rezance sú vždy obľúbené!
Recept od Marion
Recept pre 2 osoby
Príprava: 5 min. varenie 10 min.
Ingrediencie
- 2 x 200 g predvarené udon rezance
- 1 čajovej lyžičky sezamového oleja
- 2 polievkovej lyžice rastlinného oleja
- 2 plné poháre nakrájanej kapusty
- ½ čajovej lyžičky cukru a ½ lyžičky navyše
- ½ polievkovej lyžice sójovej omáčky a 1 t polievkovej lyžice navyše
- 4 strúčiky cesnaku, najemno nasekané
- 200g lúpaných a nevyzretých kreviet
- ½ čajovej lyžičky chilli vločiek
- 3 lyžice ustricovej omáčky
- ½ šálky najemno nakrájanej jarnej cibuľky
Inštrukcie
Krok 1
- Udon rezance vložíme do hrnca s vriacou vodou, jemne oddeľte rezance a hneď ako zmäknú, premiestnite rezance do veľkej misy pokvapkajte sezamovým olejom a pomiešajte.
Krok 2
- Rastlinný olej zahrejte vo woku alebo na panvici na silnom ohni. Pridajte kapustu a pražte ju, kým nezačne červenať. Potom pridajte 1/2 lyžičky cukru a 1/2 lyžice sójovej omáčky. Za stáleho miešania restujte ďalšiu minútu alebo kým nie je kapusta pekne zafarbená. Pridajte cesnak a za stáleho miešania ho pražte 20 sekúnd. Potom pridáme krevety a čili prášok a za stáleho miešania pražíme, kým nie sú krevety uvarené.
Krok 3
- Pridajte rezance, zvyšnú sójovú omáčku, zvyšný cukor a ustricovú omáčku. Za stáleho miešania restujte ešte pol minúty, kým omáčka nezhustne. Prihodíte jarnú cibuľku a podávajte.
Navštívte našu kamennú predajňu!
V našom obchode nájdete nielen potrebné suché potraviny, nápoje, obľúbené pochutiny, potrebné ingrediencie na varenie ale aj čerstvé bylinky, zeleninu a ovocie, kvalitné mrazené krevety, chobotnice, ryby ... na obľúbené vaše recepty, ktoré chcete skúšať variť doma a spomínať na príjemné zážitky z ciest po Ázii.
KontaktOtváracie hodiny
Pondelok - Piatok | 8:00 - 18:00 |
Sobota | 9:00 - 20:00 |
Nedeľa | 9:00 - 15:00 |
Užitočné
Logo
Perfektní stránka,rádi vaříme asijská jídla a toto jsou výborné recepty
Strašne rada varím Ázijské jedlá a som rada že som objavila Foodland
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: