Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Palmová cukrová pasta O-CHA 500 g

Palmová cukrová pasta O-CHA 500 g
zväčšiť obrázok
Novinka
Ušetríte:- 13 %
Palmová cukrová pasta O-CHA 500 g
Palmová cukrová pasta O-CHA 500 g
Palmová cukrová pasta O-CHA 500 g
 
Parametre
Energia 336kcal 16,80%
Čistá váha : 500g
Tuky 0g 0%
Nasýtené mastné kyseliny 0g 0%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla, po otvorení dobre zavrite a skladujte v chlade.
Sacharidy 84g 32,31%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 84g 93,33%
Výrobca : GLOBAL FOOD TRADING CO.,LTD 278, Plabplachai Rd., Pom Prap, Pomprap Sattruphai, Bangkok 10100 Thailand
Bielkoviny 0g 0%
Soľ 0,5g 8,33%
Krajina pôvodu : Thajsko
Výživové hodnoty : /100g

Palmová cukrová pasta O-CHA 500 g

0 / 5 (0 hodnotení)
Palmová cukrová pasta O-CHA je vyrobená z 100% prírodného palmového cukru. Svojou jemnou konzistenciou a sladkou chuťou je ideálnou voľbou pre prípravu dezertov, pečiva a sladkých omáčok.
Výrobca:O-CHA
Celkovo sa predalo: 51 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 69
Dodacia lehota: Skladom
3,60 € Balenie: 1 kus: 3,12 €

Palmový cukor sa získava z miazgy extrahovanej z kvetov alebo zo stonky paliem rôzných druhov, ktorá sa varením získa sirup, ktorý potom môže kryštalizovať v rôžných formách.
V Thajsku sa rozlišuje medzi kokosovým cukrom, ziskavaným zo šťavy kvetov kokosovej palmy, a palmovým cukrom, kryštalizovaným zo šťavy extrahovanej z kmeňov iných paliem.
Je nevyhnutnou zložkou mnohých typických jedál, nápriklad Pad Thai, rôzných omáčok Kaeng (napr. Kaeng Som ako základ polievky), rozšireného papájového šalátu.

Zloženie: Palmový cukor 65%, kokosový cukor 30%, glukózový sirup 

Nutričné hodnoty / 100g produktu: Energia 1428kJ /336kcal, tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 84g z toho cukry 84g, bielkoviny 0g, soľ 0,5g

 


Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia