Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Čili pasta Kórejská GOCHUJANG SEMPIO 1000g

Parametre
Energia 233 kcal 11,65%
Informácie o strave : Vegetarián Vegán
Čistá váha : 1000g
Tuky 2,3g 3,29%
Nasýtené mastné kyseliny 0,1g 0,50%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy 40g 15,38%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 27g 30%
Výrobca : SEMPIO FOODS COMPANY Ltd., 2 Chugmuro, Junggu, Seoul, Korea 100- 728
Bielkoviny 6,1g 12,20%
Soľ 6,6g 110%
Krajina pôvodu : Južná Kórea
Výživové hodnoty : /100g
Stupeň štiplavosti : 4

Čili pasta Kórejská GOCHUJANG SEMPIO 1000g

0 / 5 (0 hodnotení)
Gochujang sa používa ako základná omáčka pre mnoho korejských jedál, ako napríklad bibimbap, tteokbokki, kimchi a ďalšie. Je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí si želajú pridať do svojho jedla autentickú korejskú chuť a špeciálnu pikantnú dochuť. Je ideálnou voľbou pre milovníkov korejskej kuchyne a tých, ktorí preferujú ostré jedlá.
Výrobca:SEMPIO
Celkovo sa predalo: 120 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 43
Dodacia lehota: Skladom
Balenie: 1 kus: 7,80 €

Zloženie: Fermentovaná ryžová pasta (ryža, voda, soľ), glukózový sirup, čili prášok 11%, voda, fermentovaná sójová pasta (voda, sójová soľ), etylalkohol, soľ, pšeničný extrakt, sójové korenie (voda, soľ, sójové bôby, pšeničný lepok, etylalkohol, kvasnicový extrakt, maltodextrín), koncentrát z cesnakovej šťavy.

Alergény: Sója, pšenica.

Nutričné hodnoty / 100 g výrobku: Energia 982 kJ / 233 Kcal, tuky 2,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 40 g z toho cukor 27 g, bielkoviny 6,1 g, soľ 6,6 g

Použitie: Ideálne na namáčanie a tiež na dochucovanie všetkých druhov jedál, polievok a omáčok.

Klúčové vlastnosti:

  1. Pikantná Chuť: Gochujang pridáva jedlám silnú a zároveň pikantnú chuť, čo je charakteristický rys kórejskej kuchyne.
  2. Fermentovaný Proces: Fermentácia prispieva k bohatším a hlbokým chutiam. Ryža v receptúre pridáva jemnú sladkosť a textúru.
  3. Všestrannosť: Používa sa na prípravu rôznych kórejskych jedál, ako sú bibimbap, tteokbokki alebo rôzne marinády a omáčky.

Ako používať:

  • Gochujang môžete použiť pri príprave kórejskych špecialít, ale aj iných jedál, aby ste pridali pikantnú a bohatú chuť.
  • Môže slúžiť ako marináda pre mäso, prílohu k ryži, alebo dokonca na dochutenie polievok.

Varenie s Gochujang je skvelý spôsob, ako preskúmať pestrý svet kórejskej kuchyne.

 


Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia