Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Kombu - Kelp morské riasy sušené - WANG KOREA 170g

Parametre
Energia 159kcal 7,95%
Čistá váha : 170g
Tuky 0g 0%
Nasýtené mastné kyseliny 0g 0%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy 40g 15,38%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 0g 0%
Bielkoviny 0g 0%
Dovozca do EÚ : HERMAN KUJIPER BV - Noorddammerweg 91b 1187zs Amstelveen, Holandsko
Soľ 8g 133,33%
Krajina pôvodu : Južná Kórea
Výživové hodnoty : /100g

Kombu - Kelp morské riasy sušené - WANG KOREA 170g

0 / 5 (0 hodnotení)
Kombu, známy najmä v japonskej kuchyni, sa využíva pri príprave polievok, ako napríklad miso polievka - základný vývar pre mnohé jedlá. Konbu pridáva týmto pokrmom bohatú soľnú chuť. Môžete ho pridať aj do vody pri varení ryže alebo ho sladko smažiť. Obohaťte svoje kulinárske skúsenosti s kvalitným sušeným kelpom Kombu a pridajte autentickú chuť do vašich jedál.
Celkovo sa predalo: 74 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 12
Dodacia lehota: Skladom
Balenie: 1 kus: 6,84 €

Kombu riasa známa aj pod menom Kelp. Rastie nielen v Japonskom mori, ale aj pozdĺž atlantického pobrežia a na Ďalekom východe. Chráni organizmus pred pôsobením ťažkých kovov, má detoxikačné účinky na hrubé črevo, pomáha pri znižovaní hladiny cholesterolu, znižuje krvný tlak.

Zloženie: morské riasy Kombu / Kelp (Dashima) 100%

Nutričné hodnoty/100g produktu: Energia 669kJ / 159kcal, tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 40g, z toho cukry 0g, proteín 0g, soľ 8g.

Upozornenie: Produkt je prirodzene s bohatým obsahom jódu. Komzumácia sa doporučuje na 8g denne.

Návod na varenie:

VYPRAŽENÝ KELP

Materiál
  • Sušený kelp 60 g,
  • Šalátový olej 2 šálky,
  • Cukor 1 polievková lyžica
Postup
  • Nakrájajte kelp na 2 palce
  • smažte ho jednu minútu pri 185 °C
  • Scedíme na papierových utierkach a cez vypražaný kelp preosejeme cukor.

POLIEVKOVÝ VÝVAR

  • Pridajte 1 kus (2 x 3 palce) kelu do 3 šálok polievkového vývaru a varte asi 5 minút na japonskú miso polievku alebo udon.


Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia