Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!
Kombu - Kelp morské riasy sušené - WANG KOREA 170g
Parametre
Energia
159kcal
7,95%
Čistá váha
:
170g
Tuky
0g
0%
Nasýtené mastné kyseliny
0g
0%
Skladovanie
:
skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy
40g
15,38%
Dátum minimálnej trvalivosti
:
do dátumu uvedeného na obale.
Cukry
0g
0%
Bielkoviny
0g
0%
Dovozca do EÚ
:
HERMAN KUJIPER BV - Noorddammerweg 91b 1187zs Amstelveen, Holandsko
Soľ
8g
133,33%
Krajina pôvodu
:
Južná Kórea
Výživové hodnoty
:
/100g
Kombu - Kelp morské riasy sušené - WANG KOREA 170g
Kombu, známy najmä v japonskej kuchyni, sa využíva pri príprave polievok, ako napríklad miso polievka - základný vývar pre mnohé jedlá. Konbu pridáva týmto pokrmom bohatú soľnú chuť. Môžete ho pridať aj do vody pri varení ryže alebo ho sladko smažiť. Obohaťte svoje kulinárske skúsenosti s kvalitným sušeným kelpom Kombu a pridajte autentickú chuť do vašich jedál.
Výrobca:HERMAN KUIJPER BV
Celkovo sa predalo: 74 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 12
Dodacia lehota: Skladom
Balenie: 1 kus: 6,84 €
Kombu riasa známa aj pod menom Kelp. Rastie nielen v Japonskom mori, ale aj pozdĺž atlantického pobrežia a na Ďalekom východe. Chráni organizmus pred pôsobením ťažkých kovov, má detoxikačné účinky na hrubé črevo, pomáha pri znižovaní hladiny cholesterolu, znižuje krvný tlak.
Zloženie: morské riasy Kombu / Kelp (Dashima) 100%
Nutričné hodnoty/100g produktu: Energia 669kJ / 159kcal, tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 40g, z toho cukry 0g, proteín 0g, soľ 8g.
Upozornenie: Produkt je prirodzene s bohatým obsahom jódu. Komzumácia sa doporučuje na 8g denne.
Návod na varenie:
VYPRAŽENÝ KELP
Materiál
- Sušený kelp 60 g,
- Šalátový olej 2 šálky,
- Cukor 1 polievková lyžica
Postup
- Nakrájajte kelp na 2 palce
- smažte ho jednu minútu pri 185 °C
- Scedíme na papierových utierkach a cez vypražaný kelp preosejeme cukor.
POLIEVKOVÝ VÝVAR
- Pridajte 1 kus (2 x 3 palce) kelu do 3 šálok polievkového vývaru a varte asi 5 minút na japonskú miso polievku alebo udon.
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: