Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!
Katsuobushi - Sušené a údené vločky tuniaka pruhovaného 40g
zväčšiť obrázok
Novinka
Parametre
Energia
369 Kcal
18,45%
Čistá váha
:
40g
Tuky
5,2g
7,43%
Nasýtené mastné kyseliny
1,7g
8,50%
Skladovanie
:
Skladujte v chlade a suchu, po otvorení v chladničke a po otvorení skonzumujte do 7 dní.
Sacharidy
0,1g
0,04%
Cukry
0g
0%
Výrobca
:
WADAKYU EUROPE S.L Pol. Ind. As. Gandaras 47. 1-1-B O Porriño (36418) Pontevedra, Španielsko
Bielkoviny
80,6g
161,20%
Soľ
2,8g
46,67%
Krajina pôvodu
:
Španielsko
Výživové hodnoty
:
/100g
Alergény
:
Ryba
Bezlepkový
:
Áno
Katsuobushi - Sušené a údené vločky tuniaka pruhovaného 40g
Katsuobushi je tradičná japonská ingrediencia z tuniaka, používa sa na pridanie chuti do jedál. Katsuobushi je obľúbená v japonskej kuchyni pre svoju umami chuť. Posypuje sa na jedlá na jedlá ako takoyaki, okonomiyaki a udon, soba rezance. Tiež sa používa na prípravu dashi vývaru a furikake korenia.
Výrobca:WADAKYU
Celkovo sa predalo: 118 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 103
Dodacia lehota: Skladom
Balenie: 1 kus: 6,96 €
Zloženie: Tuniak pruhovaný (katsuwonus pelamis) (ryba) 100 %
Alergény: Ryba
Nutričné hodnoty / 100g výrobku: Energia 1563 kJ/ 369 Kcal, tuky 5,2g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7 g, sacharidy 0,1 g, z toho cukry 0 g, bielkoviny 80,6 g, soľ 2,8 g
Použitie:
- Posyp: Tieto lupienky sa používajú ako posyp na jedlá ako takoyaki, okonomiyaki, udon rezance, soba rezance alebo aj na sushi ryžu.
- Dashi vývar: Na prípravu dashi, Prevarte 1 l vody a pridajte 40g lupienky katsuobushi a varte 1 minútu. Vypnite teplo a počkajte 2-3 minúty minút a potom precedíte tekutinu na použitie ako chutný základ vývaru.
- Furikake korenie: Katsuobushi sa môže kombinovať s ďalšími prísadami ako sezamovými semienkami, riasami a korením na prípravu furikake, všestranného japonského korenia. Posypte furikake na ryžu, zeleninu alebo rezance pre pridanú chuť.
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: