Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Čajová odmerka s klipom 6089312

Parametre
Značka : ROYAL TEA
Materiál : Nehrdzavejúca oceľ
Farba : Strieborná
Balenie : 1 ks
Dĺžka : 18 cm
Dovozca : Emro Aziatica BV, Hanzeweweg 29, 7418 Holandsko
Krajina pôvodu : Čína

Čajová odmerka s klipom 6089312

0 / 5 (0 hodnotení)
S Čajovou odmerkou s klipom 6089312 od výrobcu Royal Tea získate praktický nástroj pre presné odmeranie čaju. Táto 18 cm dlhá čajová lyžička disponuje klipom a je vyrobená zo štíhlej nehrdzavejúcej ocele. Ideálna na presné odmeranie čaju pre vašu obľúbenú šálku. Vychutnajte si jednoduchosť a eleganciu s touto čajovou odmerkou od spoločnosti EDO Japan.
Výrobca:ROYAL TEA
Celkovo sa predalo: 2 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 19
Dodacia lehota: Skladom
Balenie: 1 kus: 3,60 €

Rafinovaná elegancia spojená s funkčnosťou - Čajová odmerka s klipom 6089312 od renomovaného výrobcu Royal Tea je špičkovým doplnkom pre každého milovníka čaju. S precíznym ručným spracovaním a dĺžkou 18 cm poskytuje ideálny spôsob, ako odmerať čajové lístky pre vašu obľúbenú šálku. Klip na odmerku pridáva na praktickosti, umožňujúc jednoduché uchytenie na hrany čajovej kanvice alebo šálky.

Vyrobene zo štíhlej nehrdzavejúcej ocele, táto čajová lyžička nie je len funkčným nástrojom, ale aj elegantným doplnkom do vášho čajového servisu. S jej schopnosťou odolávať umývačke riadu a mikrovlnke je údržba jednoduchá, čo robí z tejto odmerky ideálneho spoločníka pre každodenný čajový rituál. Urobte si svoj čajový čas ešte príjemnejším s touto štýlovou čajovou odmerkou od spoločnosti EDO Japan.


Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia