Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Metlička na šľahanie matcha čaju 6cm 6089268

Parametre
Značka : EMRO
Materiál : Bambus
Výška : 11 cm
Dovozca : Emro Aziatica BV, Hanzeweweg 29, 7418 Holandsko
Krajina pôvodu : Japonsko

Metlička na šľahanie matcha čaju 6cm 6089268

0 / 5 (0 hodnotení)
Metlička na šľahanie matcha čaju je špeciálny nástroj používaný na prípravu tradičného japonského matcha čaju. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby pomáhal vytvoriť hladkú a peny matcha čajovú konzistenciu.
Výrobca:EMRO AZIATICA
Celkovo sa predalo: 5 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 5
Dodacia lehota: Skladom
Balenie: 1 kus: 13,20 €

Stať sa majstrom japonskej čajovej ceremoniálie vyžaduje mnoho rokov oddanej praxe. To však neznamená, že nemôžete zapojiť metličku na matcha čaj do svojej každodennej rutiny.

  • Pred použitím chasen (metličky na matcha čaj) je najlepšie ju na niekoľko sekúnd ponoriť do horúcej vody. Týmto spôsobom sa uvoľnia jemné vlákna a "zjemní" bambusové vlákna pred použitím.
  • Ďalej pripravte čaj tým, že vložíte do chawan (čajovej misky) vhodné množstvo čajového prášku. Pre usucha (tenký čaj) použite 2 gramy čajového prášku na osobu, pre koicha (hustý čaj) 3,75 gramov na osobu. Do chawanu pridajte horúcu vodu.
  • Teraz prichádza čas začať miešať. Kľúčové je mierne ohnúť zápästie a pomocou pohybov len zápästím čaj a horúcu vodu miešať čo najrýchlejšie. Môžete vytvoriť pohyb vo forme písmena M alebo W, ale buďte opatrní, aby ste vlákna metličky neškrábali po dne chawanu.
  • Miešajte, kým nezískate rovnomernú vrstvu peny na povrchu čaju.
  • Keď už máte penovú vrstvu, môžete postupne vybrať metličku v kruhovom pohybe. Týmto spôsobom vytvoríte jemný vrchol peny na vrchu vášho matcha.
  • Užite si čerstvo rozmiešaný matcha čaj!

Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia