Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Zelené jemné ryžové rezance Banh Hoi pandan BAMBOO TREE 340g

Parametre
Energia 306kcal 15,30%
Čistá váha : 340g
Tuky 0g 0%
Nasýtené mastné kyseliny 0g 0%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy 74g 28,46%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 1g 1,11%
Bielkoviny 2g 4%
Dovozca do EÚ : ASIA EXPRESS FOOD Kilbystraat 1, 8263 Cj Kampen, Holansko
Soľ 0,78g 13%
Krajina pôvodu : Vietnam
Výživové hodnoty : /100g

Zelené jemné ryžové rezance Banh Hoi pandan BAMBOO TREE 340g

0 / 5 (0 hodnotení)
BAMBOO TREE Zelené jemné ryžové rezance Banh Hoi La Dua (prírodná pandanová farba) Non-GMO, bezlepkové
Výrobca:TUFOCO
Celkovo sa predalo: 29 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 135
Dodacia lehota: Skladom
3,00 € Balenie: 1 kus: 3,00 €

Zloženie: Ryža 88%, voda, soľ, prírodné pandánové farbivo 0,15%

Nutričné hodnoty/100g produktu: Energia 1300 kJ/ 306kcal, tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 74g z toho cukry 1g, bielkoviny 2g, soľ 0,78g.

Pokyny na varenie:

  • Pripravte si 1 cedník a 2 umývadlá (rovnakej veľkosti alebo väčšie ako cedník) a rýchlovarnú kanvicu.
  • Vložte suché ryžové vermicelli (Banh Hoi) do cedníka, maximálne 10 kusov na stoh. Umiestnite cedník do jednej z nádrží. Naplňte druhú nádrž studenou vodou z vodovodu (asi do 3/4).
  • Varte vodu v kanvici, kým úplne nezovrie (100 °C alebo 212 °F).
  • Nalejte horúcu vodu do cedníka a lavóra s ostatnými ryžovými vermicelli (Banh Hoi), kým nie sú úplne ponorené na 1 minútu a 15 sekúnd (neponárajte dlhšie ako 1 minútu a 15 sekúnd, inak sa rozpadnú
  • Vyberte cedník s ryžovými vermicelli (Banh Hoi) z nádoby s horúcou vodou a ihneď ju vložte na 1 sekundu do druhej nádoby so studenou vodou. Potom vyberte cedník ryžových rezancov (Banh Hoi) z nádržky na studenú vodu, vypustite vodu z cedníka a oddeľte ryžové rezance (Banh Hoi) zo stohu na jednotlivé kúsky na tanier (pozor na horúce ryžové rezance (Banh Hoi), odporúča sa používať rukavice).
  • Ryžové rezance (Banh Hoi) sú teraz pripravené na servírovanie so zeleninou, pečeným mäsom alebo morskými plodmi spolu s omáčkou podľa vášho výberu.

Dôležité tipy:

  • Po vybratí ryžových rezancov (Banh Hoi) z nádržky na studenú vodu by sa ryžové vermicelli (Banh Hoi) mali do 5 minút oddeliť od hromádok na jednotlivé kúsky. V opačnom prípade sa ryžové vermicelli (Banh Hoi) začnú zlepovať a bude ťažké ich oddeliť.
  • Aby ryžové vermicelli (Banh Hoi) zostali mäkké a nevyschli, po rozpustení ich položte na tanier a prikryte plastovým obalom alebo vekom.
  • Ryžové vermicelli (Banh Hoi) možno konzervovať zabalením alebo pokrievkou po dobu 1-2 hodín bez vyschnutia.

Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia