Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g

Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g
zväčšiť obrázok
Novinka
Ušetríte:- 25 %
Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g
Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g
Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g
 
Parametre
Energia 346,32kcal 17,32%
Čistá váha : 400g
Tuky 0,84g 1,20%
Nasýtené mastné kyseliny 0,11g 0,55%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy 74,45g 28,63%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 5,17g 5,74%
Výrobca : VINH THUAN PRODUCTION TRADING IMPORT-EXPORT COMPANY LIMITED, Tan Binh, Hočiminovo Mesto, Vietnam.
Bielkoviny 10,24g 20,48%
Soľ 1,11g 18,50%
Krajina pôvodu : Vietnam
Výživové hodnoty : /100g

Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g

0 / 5 (0 hodnotení)
Bánh bao je tradičné vietnamské jedlo vyrobené z kysnutého cesta, ktoré je tvarované do okrúhlych foriem a naplnené rôznymi ingredienciami. Jedná sa o parnú knedľu, ktorá je plnená rôznymi druhmi mäsa, zeleniny a korenia. Bánh bao sú obľúbené ako rýchle občerstvenie a sú k dispozícii v rôznych stánkoch s občerstvením, na trhoch a v reštauráciách po celej Ázii.
Výrobca:VINH THUAN
Celkovo sa predalo: 314 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 15
Dodacia lehota: Skladom
2,40 € Balenie: 1 kus: 1,80 €

Zloženie: pšeničná múka 83%,tapioka škrob 15% kypriaci prostriedok: 1% droždie 1%, 

Upozornenie pre alergikov: výrobok obsahuje pšenicu..

Nutričné hodnoty/ 100g produktu: Energia 1449 kJ/ 346,32 kcal, tuky 0,84g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,11g , sacharidy 74,45g z toho cukry 5,17g , bielkoviny 10.24g, soľ 1,11g

Recept na Bánh Bao Knedle:

  1. Rozpustite 1 balíček instantného droždia a 100 g cukru v 200 ml čerstvom mlieku (alebo vode). Premiešajte zmes. (Nezabudnite si ponechať 2 lyžice na obaľovanie múky.) Hnette cesto po dobu 10 minút. Do zmesi pridajte 1 lyžicu oleja a hneste ďalších 10 minút.
  2. Nechajte cesto kysnúť 60 minút.
  3. Rozvaľkajte cesto a natiahnite ho do tvaru klobásy. Rozrežte ho na 8 kusov. Každý kus cesta stlačte a rozťahujte, až bude tenký. Do každého kusu cesta vložte náplň a vytvarujte ho do tvaru knedle. (Použite obalovú múku, aby sa vám nelepilo na rukách.) Každú knedľu položte na kúsok tenkého papiera.
  4. Knedle uvaríme na pare. Do parenej nádoby nalejte vodu a varíme ju. (Do vody pridajte 2 lyžice octu, aby boli knedle biele.) Varíme knedle na pare po dobu 10 minút. Odstavíme kryt nádoby na pare, osušíme ho a opäť ho prikryjeme. Knedle varíme na pare ďalších 10 minút. Potom sú knedle hotové na podávanie.

Recept na náplň knedle:

  1. 2 kuracie vajcia uvaríme do mäkka, nakrájame ich na 8 kúskov a rovnako nakrájame 8 kúskov klobásy (oddelene).
  2. Nakrájame na drobné kúsky 2-3 malé cibule a 300 g judašového ucha. Zmiešame 250 g mletej bravčovej a cibule, cukru, glutamátu sodného, korenia, soli a oleja na varenie.
  3. Na podloženie knedle použite 8 kúskov tenkého papiera.

 


Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia