Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.
Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g
Parametre
Energia
346,32kcal
17,32%
Čistá váha
:
400g
Tuky
0,84g
1,20%
Nasýtené mastné kyseliny
0,11g
0,55%
Skladovanie
:
skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy
74,45g
28,63%
Dátum minimálnej trvalivosti
:
do dátumu uvedeného na obale.
Cukry
5,17g
5,74%
Výrobca
:
VINH THUAN PRODUCTION TRADING IMPORT-EXPORT COMPANY LIMITED, Tan Binh, Hočiminovo Mesto, Vietnam.
Bielkoviny
10,24g
20,48%
Soľ
1,11g
18,50%
Krajina pôvodu
:
Vietnam
Výživové hodnoty
:
/100g
Múka na parené knedle Banh Bao VINH THUAN 400g
Bánh bao je tradičné vietnamské jedlo vyrobené z kysnutého cesta, ktoré je tvarované do okrúhlych foriem a naplnené rôznymi ingredienciami. Jedná sa o parnú knedľu, ktorá je plnená rôznymi druhmi mäsa, zeleniny a korenia. Bánh bao sú obľúbené ako rýchle občerstvenie a sú k dispozícii v rôznych stánkoch s občerstvením, na trhoch a v reštauráciách po celej Ázii.
Výrobca:VINH THUAN
Celkovo sa predalo: 314 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 15
Dodacia lehota: Skladom
2,40 €
Balenie: 1 kus: 1,80 €
Zloženie: pšeničná múka 83%,tapioka škrob 15% kypriaci prostriedok: 1% droždie 1%,
Upozornenie pre alergikov: výrobok obsahuje pšenicu..
Nutričné hodnoty/ 100g produktu: Energia 1449 kJ/ 346,32 kcal, tuky 0,84g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,11g , sacharidy 74,45g z toho cukry 5,17g , bielkoviny 10.24g, soľ 1,11g
Recept na Bánh Bao Knedle:
- Rozpustite 1 balíček instantného droždia a 100 g cukru v 200 ml čerstvom mlieku (alebo vode). Premiešajte zmes. (Nezabudnite si ponechať 2 lyžice na obaľovanie múky.) Hnette cesto po dobu 10 minút. Do zmesi pridajte 1 lyžicu oleja a hneste ďalších 10 minút.
- Nechajte cesto kysnúť 60 minút.
- Rozvaľkajte cesto a natiahnite ho do tvaru klobásy. Rozrežte ho na 8 kusov. Každý kus cesta stlačte a rozťahujte, až bude tenký. Do každého kusu cesta vložte náplň a vytvarujte ho do tvaru knedle. (Použite obalovú múku, aby sa vám nelepilo na rukách.) Každú knedľu položte na kúsok tenkého papiera.
- Knedle uvaríme na pare. Do parenej nádoby nalejte vodu a varíme ju. (Do vody pridajte 2 lyžice octu, aby boli knedle biele.) Varíme knedle na pare po dobu 10 minút. Odstavíme kryt nádoby na pare, osušíme ho a opäť ho prikryjeme. Knedle varíme na pare ďalších 10 minút. Potom sú knedle hotové na podávanie.
Recept na náplň knedle:
- 2 kuracie vajcia uvaríme do mäkka, nakrájame ich na 8 kúskov a rovnako nakrájame 8 kúskov klobásy (oddelene).
- Nakrájame na drobné kúsky 2-3 malé cibule a 300 g judašového ucha. Zmiešame 250 g mletej bravčovej a cibule, cukru, glutamátu sodného, korenia, soli a oleja na varenie.
- Na podloženie knedle použite 8 kúskov tenkého papiera.
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: