Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.
Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g
Parametre
Energia
364,41kcal
18,22%
Čistá váha
:
400g
Tuky
0,41g
0,59%
Nasýtené mastné kyseliny
0,02g
0,10%
Skladovanie
:
skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy
86,34g
33,21%
Dátum minimálnej trvalivosti
:
do dátumu uvedeného na obale.
Cukry
2,85g
3,17%
Výrobca
:
VINH THUAN PRODUCTION TRADING IMPORT-EXPORT COMPANY LIMITED, Tan Binh, Hočiminovo Mesto, Vietnam.
Bielkoviny
3,84g
7,68%
Soľ
0,04g
0,67%
Krajina pôvodu
:
Vietnam
Výživové hodnoty
:
/100g
Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g
Bánh cuốn je tradičné vietnamské jedlo, ktoré sa skladá z tenkých, plátov cesta, ktoré sú naplnené mletým mäsom (zvyčajne bravčovým alebo kuracím), krevetami a hubami. Bánh cuốn sa podáva s jemne nakrájanými bylinkami, šalátom a rybacou omáčkou. Bánh cuốn sa často podáva ako raňajky alebo ľahke jedlá počas dňa v rôznych reštauráciách, uličných stánkoch a trhoch v celom Vietnam
Výrobca:VINH THUAN
Celkovo sa predalo: 132 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 53
Dodacia lehota: Skladom
2,04 €
Balenie: 1 kus: 1,80 €
Zloženie: ryžová múka 90%, manioková múka 10%
Nutričné hodnoty / 100g produktu: Energia 1523kJ / 364,41 kcal, tuky 0,41 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,02g , sacharidy 86,34 g z toho cukry 2,85g , bielkoviny 3,84g, soľ 0,04g
Spôsob prípravy:
- Plnka: nakrájajte bravčové mäso na malé kúsky. Nakrájajte hríby, lotosový koreň, cibuľu na malé kúsky a vytlačte z nich vodu. Postupne pridávajte každú položku do panvice a orestujte, pridajte soľ, cukor a zmes pre vynikajúci chuť.
- Obal bánh: Zmiešajte 1 balenie 400g múky s približne 750ml vody a pridajte 1/2 kávovú lyžičku soli. Dobre premiešajte.
- Použite uterák a položte ho na hrniec s vriacou vodou, aby sa parenie bánh mohlo uskutočniť (voda by nemala byť vyššia ako 2/3 hrnca). Nalejte tekuté cesto na uterák, rovnomerne rozložte a prikryte vekom na 2 minúty, aby sa bánh uvarený.
- Použite bambusovú tyč a vyberajte bánh, položte ich na dosku, ktorú ste namaľovali olejom, vložte plnku a zvinite bánh. Odstráňte časti, ktoré zostali na pare a opäť ich varíme.
- Použite nožnice na krájanie bánh na krátke kusy, posypte praženou cibuľou a servírujte s blanšírovanými sójovými klíčkami, zeleninou a sladko-kyslou omáčkou.
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: