Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov, že Matcha čaj SHAN WAI SHAN 80g bol stiahnutý z obehu. Žiadame Vás, aby ste ho ďalej nepuživali a vrátili originálne balenie toho produktu na predajňu. Ďakujeme za pochopenie.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g

Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g
zväčšiť obrázok
Náš tip
Ušetríte:- 12 %
Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g
Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g
Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g
 
Parametre
Energia 364,41kcal 18,22%
Čistá váha : 400g
Tuky 0,41g 0,59%
Nasýtené mastné kyseliny 0,02g 0,10%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy 86,34g 33,21%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 2,85g 3,17%
Výrobca : VINH THUAN PRODUCTION TRADING IMPORT-EXPORT COMPANY LIMITED, Tan Binh, Hočiminovo Mesto, Vietnam.
Bielkoviny 3,84g 7,68%
Soľ 0,04g 0,67%
Krajina pôvodu : Vietnam
Výživové hodnoty : /100g

Múka na ryžové závitky Banh Cuon VINH THUAN 400g

0 / 5 (0 hodnotení)
Bánh cuốn je tradičné vietnamské jedlo, ktoré sa skladá z tenkých, plátov cesta, ktoré sú naplnené mletým mäsom (zvyčajne bravčovým alebo kuracím), krevetami a hubami. Bánh cuốn sa podáva s jemne nakrájanými bylinkami, šalátom a rybacou omáčkou. Bánh cuốn sa často podáva ako raňajky alebo ľahke jedlá počas dňa v rôznych reštauráciách, uličných stánkoch a trhoch v celom Vietnam
Výrobca:VINH THUAN
Celkovo sa predalo: 132 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 53
Dodacia lehota: Skladom
2,04 € Balenie: 1 kus: 1,80 €

Zloženie: ryžová múka 90%, manioková múka 10%

Nutričné hodnoty / 100g produktu: Energia 1523kJ / 364,41 kcal, tuky 0,41 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,02g , sacharidy 86,34 g z toho cukry 2,85g , bielkoviny 3,84g, soľ 0,04g

Spôsob prípravy:

  • Plnka: nakrájajte bravčové mäso na malé kúsky. Nakrájajte hríby, lotosový koreň, cibuľu na malé kúsky a vytlačte z nich vodu. Postupne pridávajte každú položku do panvice a orestujte, pridajte soľ, cukor a zmes pre vynikajúci chuť.
  • Obal bánh: Zmiešajte 1 balenie 400g múky s približne 750ml vody a pridajte 1/2 kávovú lyžičku soli. Dobre premiešajte.
  • Použite uterák a položte ho na hrniec s vriacou vodou, aby sa parenie bánh mohlo uskutočniť (voda by nemala byť vyššia ako 2/3 hrnca). Nalejte tekuté cesto na uterák, rovnomerne rozložte a prikryte vekom na 2 minúty, aby sa bánh uvarený.
  • Použite bambusovú tyč a vyberajte bánh, položte ich na dosku, ktorú ste namaľovali olejom, vložte plnku a zvinite bánh. Odstráňte časti, ktoré zostali na pare a opäť ich varíme.
  • Použite nožnice na krájanie bánh na krátke kusy, posypte praženou cibuľou a servírujte s blanšírovanými sójovými klíčkami, zeleninou a sladko-kyslou omáčkou.

 


Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia