Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!
Vitajte na našom blogu plnom lahodných ázijských kulinárskych skvostov, kde sa vám otvára brána do sveta exotických chutí a vôní!
Dnes vás pozývame na jedinečnú chuťovú cestu s Pikantnými singapurskými rezancami. Tento úžasný recept vás okamžite pohltí svojou intenzívnou chuťou a bohatou aromatickosťou, a my sme tu, aby sme vám odhalili každý tajomstvo za týmto gastronomickým zážitkom.
Ingrediencie:
Potrebujeme:
- 300 g pečených ryžových rezancov
- 2 polievkové lyžice rastlinného oleja
- 3 strúčiky cesnaku, mleté
- 1 cibuľa nakrájaná na tenké plátky
- 1 červená paprika, nakrájaná na tenké plátky
- 1 mrkva, nakrájaná na mesiačiky
- 200 g tofu nakrájaného na kocky
- 2 polievkové lyžice kari korenia
- 1 polievková lyžica sójovej omáčky
- 1 polievková lyžica čili cesnakovej omáčky
- 1 šálka fazuľových klíčkov
- Soľ a korenie podľa chuti
Pokyny:
-
Uvarte pečené ryžové rezance podľa návodu na obale. Sceďte ich a odložte bokom.
-
Na veľkej panvici alebo vo woku rozohrejte rastlinný olej na strednom ohni.
-
Pridajte pretlačený cesnak a restujte, kým sa nerozvonia.
-
Do panvice pridajte cibuľu, červenú papriku a mrkvu.
-
Varte 3-4 minúty, kým zelenina nie je chrumkavo mäkká.
-
Zeleninu odsuňte na jednu stranu panvice a pridajte tofu. Varte zo všetkých strán dozlatista.
-
V malej miske vyšľahajte kari, sójovú omáčku a chilli cesnakovú omáčku.
-
Omáčku nalejte na zeleninu a tofu a premiešajte, aby sa rovnomerne obalila.
-
Do panvice pridajte uvarené pečené ryžové rezance a premiešajte ich s omáčkou a zeleninou.
-
Vmiešajte fazuľové klíčky a varte ďalšie 1-2 minúty, kým mierne nezvädnú.
-
Dochuťte soľou a korením podľa chuti.
-
Podávajte horúce a podľa potreby ozdobte ďalšími fazuľovými klíčkami.
Ak sa chcete dozvedieť viac vegetarianských receptov a pár trikov ako urobiť Vaše jedlo z ryžových rezancov ešte chutnejšie, kliknite tu.
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: