Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

BIO červená miso pasta HIKARI 500g

BIO červená miso pasta HIKARI 500g
zväčšiť obrázok
Novinka
Ušetríte:- 29 %
BIO červená miso pasta HIKARI 500g
BIO červená miso pasta HIKARI 500g
BIO červená miso pasta HIKARI 500g
 
Parametre
Energia 208kcal 10,40%
Čistá váha : 500g
Tuky 5,9g 8,43%
Nasýtené mastné kyseliny 0,9g 4,50%
Skladovanie : skladujte v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Sacharidy 25,3g 9,73%
Dátum minimálnej trvalivosti : do dátumu uvedeného na obale.
Cukry 10,6g 11,78%
Výrobca : HIKARI  MISO CO., Ltd., 4848-1 Shimosuwa, Suwa-gun, Nagano 393-0041 Japonsko
Bielkoviny 10g 20%
Dovozca do EÚ : ORIENTAL MERCHANT (EUROPE), Heksekamp 7, 5301 lx Zaltbommel, The Netherlands
Soľ 11,7g 195%
Krajina pôvodu : Japonsko
Výživové hodnoty : /100g

BIO červená miso pasta HIKARI 500g

0 / 5 (0 hodnotení)
BIO červené miso pasta HIKARI 500 g. Tento výrobok je vyrobený z 100% organickej ryže a sóje bez prídaných látok. Dlhý proces fermentácie vytvára svoju odlišnú, hlbokú bohatú chuť a vôňu, rovnako aj robustnú textúru.
Výrobca:HIKARI
Celkovo sa predalo: 535 ks
Zvoľte variant:
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 1 kus): 69
Dodacia lehota: Skladom
8,40 € Balenie: 1 kus: 6,00 €

Červené miso je vyrobené s vyšším podielom sójových bôbov a dlhším časom fermentácie, výsledkom čoho je hlbšia, červenohnedá farba a intenzívnejšia chuť umami. Bežne sa používa v japonskej kuchyni na prípravu výdatných polievok, dusených pokrmov a omáčok, ako aj marinád a glazúr na mäso, ryby a zeleninu.

Zloženie: voda, BIO sójové bôby, BIO ryža, soľ, droždie, koji (Aspergillus oryzae)

Upozornenie pre alergikov: sójové bôby

Nutričné hodnoty/ 100g: energia 871 kj/ 208 kcal, tuk 5,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g, sacharidy 25,3 g z toho cukry 13,6 g proteín 10 g, soľ 11,7 g


Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia