Infobar icon

Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Tandori Masala Chcicken FoodlandTandoori masala kurča, obľubená indická špecialita. Jedlo najlepšie môžete prípraviť z časti kurčaťa, kde sú s kosťou a kožou.

Toto jedlo nie je príliš pikantné. Kľúč k nádhernému, chrumkavému povrchu sa skrýva v silnom nátere marinádou Tandoori.

Čas na prípravu: 10 minút, čas varenia: 35 - 40 minút, celkový čas: 50 - 60 minút

Recept pre: 7 osôb

Ingrediencie

  • 1 1/2 kg Kuracie mäso (nakrájané na 4 - 8 kusov)
  • 140 ml limetková šťava
  • 3 lyžice Soľ
  • 125g Jogurt (šľahačka)
  • 1 lyžica mletej zázvorovej pasty 
  • 1 lyžica mletej cesnakovej pasty
  • 3 lyžice oleja / masla -Ghee 
  • 50g TRS Tandoori Masala mix

Postup

  1. Na kúsky kuracieho mäsa urobte priame rezy. Vytlačte na to citrónovú šťavu TRS, posypte trochu soli a nechajte jednu hodinu.
  2. Kombinujte zmes TRS Tandoori Masala, jogurt, zázvor a cesnak, čím vytvoríte pastu a rozotrite ju na kúsky kurčaťa. Marinujte najmenej 1 hodinu.
  3. Predhrejte rúru na 180 ° C.
  4. Namažte podnos olejom / maslom a položte naň kúsky kurčaťa.
  5. Pečieme 35 až 45 minút.
  6. Akonáhle je kurča čiastočne opečené, zapnite gril na 5 minút a kurča grilovajte, kým nie je pripravený.

To je všetko! Vaša Tandoori Masala Kurča je pripravená. Podávame horúce s naan - indickou plackou, soľou a raitou - dipom indickým

 

Vaše hodnotenie

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia